sportcentrum-de-lis.nl

Just another WordPress site

sport

Hoe kies je een persoonlijke trainer?

Personal training

Vragen die u aan een personal trainer kunt stellen

1. Hoe lang doe je dit beroep al?

2. Hoe behandelt u uw klanten het liefst?

3. Hoe gebruik je handschoenen?

4. Wat is uw favoriete manier van trainen?

5. Heeft u een speciale opleiding? (certificering in alternatieve geneeskunde, inspanningsfysiologie, cardiologie, sportgeneeskunde)

6. Wat is de beste manier om aan mijn behoeften als cliënt te voldoen?

7. Hoe vind je de tijd om te trainen?

Dit zijn slechts enkele van de vragen die u kunt stellen.

Wanneer u een personal trainer kiest, zorg er dan voor dat het systeem dat u kiest, voldoet aan de protocollen van het American College of Sports Medicine. Zij zorgen ervoor dat elke klant de hoogste normen van medische zorg en veiligheid krijgt.

Zorg ervoor dat uw trainer een certificaat heeft voor accommodaties en getraind is in het garanderen van veiligheid voor zowel u als uw klanten.

Belangrijker nog is dat je samenwerkt met een trainer die je passie naar een hoger niveau kan tillen door je tools, technieken en kennis aan te reiken om je te helpen je doelen te bereiken. Hoe beter je trainer, hoe makkelijker het voor je wordt om je liefde voor trainen om te zetten in een topatleet.

Onbeperkte middelen

Meer dan de keuze van je trainer is de keuze van de klanten. Zorg ervoor dat uw trainer vertrouwd is met de behoeften van de klant en het soort training dat u nodig hebt.

Een goede personal trainer kan aan de hand van uw ervaring in de sportschool ontdekken wat uw lichaam en geest nodig hebben.

lichaamsbouw en gezondheid

Uw trainer zal ook verantwoordelijk zijn voor het bepalen van uw lichaamsvetpercentage. Om gewicht te verliezen, zal de personal trainer u helpen een uniek en gevarieerd systeem van cardiovasculaire oefeningen te ontwikkelen, met periodisering.

Uw trainer weet ook hoe hij het beste een voedingsregime kan samenstellen dat past bij uw doelstellingen.

Toewijding en doorzettingsvermogen

Een goede personal trainer zal ook verantwoordelijk zijn voor het beoordelen en u helpen de juiste trainings- en voedingsgewoonten te ontwikkelen.

Begrijp dat ieders doel anders is. Het vergt veel tijd en toewijding om je liefde voor trainen om te zetten in een nieuwe persoonlijke top.

Roep de hulp in van uw trainer. Hij of zij zal de best mogelijke bron van motivatie zijn en je naar je doel duwen.

Motivatie van anderen

Een goede personal trainer zal u ook inspireren. U kunt vertrouwen op zoveel bronnen van aanmoediging en motivatie als u wilt.

Kijk op het internet en in plaatselijke publicaties voor aanvragen voor een personal trainer, sportcoaching of groepstraining.

Koop een kaart van een sportorganisatie die goede aanbevelingen geeft over trainers (bijvoorbeeld: YMCA of gillende tijgerliften, USA power lifting, NSCA kampioenschappen, etc).

Zelf marketeer persoonlijke trainer

Kijk in uw lokale telefoongids voor zelf geadverteerde personal trainers.

Zorg voor aanbevelingsbrieven van de sportschool voor de komende competitie.

Zelf opgeleide persoonlijke trainer

Het beste aan op jezelf zijn is dat je je eigen prijs kunt bepalen. Als je trainer een grote aanbetaling vraagt om dingen op te zetten, zal hij of zij een grote aanbetaling van je vragen. Als je besluit voor deze optie te gaan, zorg er dan voor dat je het bedrag van tevoren aangeeft. Op die manier weet je hoeveel je echt moet investeren.

Lees meer:

Personal training Soest

Hulp bij afvallen 

Kickboksen Soest

Leave a Reply

Your email address will not be published.