sportcentrum-de-lis.nl

Just another WordPress site

Uncategorized

Hoe krijg ik een op maat geborduurde naam

Gratis stockfoto met afmeting, detailopname, gezaghebber

U kunt dekken laten borduren met uw naam erop. Dit is vrij lastig en duur. U moet eerst uitzoeken wat uw naam in puntvorm is (bijvoorbeeld hartjesstickers) en hoe of waar u de letter wilt plaatsen. Eerst zullen we nagaan hoe je eraan kunt komen.

Ga naar de dichtstbijzijnde zadelmakerij en praat met hen over je idee. Misschien hebben ze een machine voor dergelijk werk. Sommigen hebben dat niet en kunnen u een kleine vergoeding vragen, en sommigen komen en doen het werk voor u. Ik zou je aanraden naar een zadelmakerij te gaan in plaats van naar een computer of je informatie via een site in te voeren. Zodra je met de persoon spreekt over wat je wilt, zullen ze de tekens maken en de tekens op het doek plaatsen, en het allemaal dichtnaaien. Afhankelijk van de persoon of de winkel waar je naartoe gaat, kunnen ze het voor je doen in verschillende stijlen, belettering stijlen, of in verschillende andere opties. Zij hebben een verscheidenheid van opties.  Dekjes borduren

Gewoonlijk kunnen zij u iets verzenden dat zij enkel voor u produceren, en u kunt het als vrije steekproef gebruiken, uitdelen om u te denken. Zij doen gewoonlijk al het borduurwerk en verpakken het afgewerkte product voor u. Nu hebt u een afgewerkt product dat van u is. Gewoonlijk rekenen borduurdiensten tussen $45 en $55 voor volledig borduurwerk, en slechts ongeveer $15-20 van zeefdruk.

Sommige borduurwerken, zoals de Man op de rodeo, kosten honderden dollars om te produceren. Dat is het leuke aan een op maat geborduurde naam op uw borduurwerk. Het is iets dat u er zelf op zet. Het kan drie dollar of twintig dollar kosten. Het ligt helemaal aan het bedrijf, want zij maken uw naam niet voor u in grote letters zoals andere mensen of bedrijven hun naam op het paard en ruiter spuiten. Ze kunnen een naam zetten elke grootte die ze willen. Er zijn wettelijke en reglementaire bepalingen die moeten gevolgd worden om een naam op het paard te laten beginnen. Echter, zolang het op uw paard staat, is het wat u wilt. Wanneer het paard ouder wordt, kan het nodig zijn zijn naam over te dragen aan een geregistreerde houder. Om dit te kunnen doen, moet de naam van de persoon die u sponsort of Karate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.