sportcentrum-de-lis.nl

Just another WordPress site

coaching

Coaching is een middel om een doel te bereiken. Coaching vervangt niet de coachingfunctie zelf. De rol van een voedingscoach is te groot en te belangrijk om te worden herleid tot het coachingsproces. Het is echter het coachingproces dat andere functies kan uitfilteren. Het allerbelangrijkste is ervoor te zorgen dat de andere functies mogelijk worden gemaakt en (of verbeterd waar nodig) en dat de coachingfunctie tot haar volle potentieel wordt bevorderd.

In dit artikel gaan we dieper in op wat coaching is en wat het niet is. We noemen het “coaching voorbij de stereotypen”.

Wat is coachen?

Coachen is echt een kunst, een proces, een vaardigheid die coaches kunnen ontwikkelen. Ieder van ons heeft een natuurlijk vermogen tot leiderschap – het is een noodzakelijke verantwoordelijkheid om de leider te zijn van ons eigen leven, onze eigen loopbaan. Coaching die ons in staat stelt ons potentieel als Leider te maximaliseren is vaardig, aanvaardbaar in vele culturen en is zowel gemakkelijk als effectief in vele contexten.

Waarom hebben we coaching nodig?

Coaching zal ons in staat stellen ons eigen potentieel te maximaliseren om ons in staat te stellen onze natuurlijke capaciteit om onbegrensd leiding te geven ten volle te benutten. Coaching zal ons in staat stellen ons op meer te richten dan alleen op ons werk, ons gezin, onze baan of onze rijkdom. Coaching zal ons in staat stellen leider te worden en mensen op alle denkbare manieren te ondersteunen en te begeleiden door de kunst van het effectief leiderschap door middel van het aanwenden van en ook aan en in sommige gevallen door de toepassing van diverse coachingsvaardigheden.

Wat zijn de belangrijkste gebieden van coaching?

We zien en horen veel mensen praten over coaching gewoonten en waarden en het opwaarderen daarvan voor de 21e eeuw. De volgende zijn de gebieden van coaching die we kunnen omschrijven als coachingpraktijken.

Authentiek leiderschap – de authentieke leider in ons koesteren, cultiveren en ontwikkelen door intelligente zelfreflectie.

Authentieke ontwikkeling – topcoaches ondersteunen niet alleen de ontwikkeling van de natuurlijke leider in onszelf, maar ontwikkelen als gevolg daarvan deze kwaliteiten ook in anderen.

Geestig onderzoek – De Judy Reinhard stijl van onderzoek is een atmosfeer van zelf-onderzoek, diepere vragen stellen op alle niveaus.

Authentieke zorg en bezorgdheid voor anderen – Als je werkt vanuit je hart en je hoogste waarden, is er in het werk een zorg en bezorgdheid voor anderen die het resultaat is van het integreren van groot mededogen in je gevoel voor doel.

Streven en duidelijkheid van doel of richting – Coachen op het hoogste niveau moet zelfsturend en zelfgeleid zijn. cycli van Demonstreren en dan demonstreren totdat duidelijkheid van doel aan de buitenkant kan worden aangetoond. Coaching ondersteunt u van binnenuit en demonstreert het dan aan de buitenkant.

Coaching is een katalysator voor uw vooruitgang, een katalysator voor uw leiderschap, voor uw leven zoals het bedoeld was om geleefd te worden.

Het is ons doel en onze functie om als coach met mensen op alle niveaus van ontwikkeling te werken en de abnormale leiders te worden die in de 21e eeuw nodig zijn om anderen te leiden en te beïnvloeden. Vanuit onze kern van coachingsziel, vanuit ons eigen natuurlijke vermogen om authentiek te zijn en het verschil te maken, kunnen en worden we gecoacht om nog authentieker, nog wakkerder, nog bewuster, nog meer ontwikkeld, nog wijzer enzovoort te worden.

Hoe kunnen we ons vermogen om cortisolrijk te zijn beheersen en gebruiken?

Een coach die de DHEA-hormonen kent en gebruikt, zal groeien in aanzien, zelfvertrouwen en in leiderschap, totdat hij zijn huidige capaciteiten evenaart en overtreft.

Om te begrijpen wat dit voor ons betekent, moeten we eerst de niveaus en KWALITEIT van de DHEA productie in ons lichaam evalueren en uitzoeken in welk stadium elk van de DHEA hormonen zich bevindt. De DHEA productie en niveaus veranderen naarmate we ouder worden, het is een natuurlijk en absoluut proces van het leven. Naarmate we ouder worden, nemen onze DHEA-niveaus af tot aan ons schoenmaat dilemma. Op dat moment produceren we nog maar genoeg DHEA om daar te functioneren.

In bijbelse tijden aten degenen met alle hoop op een toekomst boven de zee naar het oude testament, bekend als de Israëlieten, die bekend stonden als de Kinderen van Israël, een jaar lang bij elke maaltijd. Zij eten als discipline een jaar lang, waarin zij in staat zijn zichzelf en de mensen om hen heen een heel jaar lang te voeden met al hun behoeften.

Door het bestuderen van de bijbel, zult u zien dat de kinderen van Israël in het verleden niet alleen de basisvoeding van de mens aten-intsAfna (shal immobil),menah, k gearsha, hallog, SIMJucleus (een Idee of gedachte), gushpuba, shelochi, gebed, het wassen van de voeten, en vele andere belangrijke 105 termijn dagelijkse tekenen van een gevaarlijke levensstijl. Ongetwijfeld behoorden zij tot de eersten die een fundamentele verandering teweegbrachten in het land waarin zij leefden door dit concept mainstream te maken en een levensstijl aan te nemen, die een troost zou bederven en beoefenen die het meest nodig is, vandaag de dag. etc…

Lees meer:

Mindfulness Tilburg 

Lifestyle coach Tilburg

Leave a Reply

Your email address will not be published.